Hem » SF Bio

SF Bio

SF Bio

PR & projektledning

PR och projektledning inför och under lanseringen av FILMEN OM BADROCK som är den första långfilm där SF Bio är medproducenter och även distribuerar filmen på bio. I uppdraget ingår bland annat projektledning av marknadsföring, framtagning av marknadsföringsmaterial, pressträff och premiär.

Om "Filmen om Badrock"
I somras var det trettio år sen Björn Skifs samlade sina artistkollegor i Borgholm på Öland och Badrock föddes. Nu kommer ”Filmen om Badrock” på bio i mars. På biografer med den senaste tekniken med bästa ljud och bild får publiken en enastående kavalkad av artisteri. ”Filmen om Badrock” bjuder på en härlig konsertupplevelse men vi får också följa Björn och hans artistkollegor backstage, på Ölands-utflykter och fest. Biopremiär 7 mars 2017.

Om SF Bio
SF Bio är Sveriges största biografkedja och driver biografer på 22 orter med över 32 000 fåtöljer i 244 salonger. SF Bio:s första biograf hade sin premiärvisning den 5 september 1905 vilket gör SF Bio till ett av de äldsta fortfarande verksamma biografföretagen i världen.